Apple a lansat iPhone 7, Watch 2, AirPods și alte câteva chestii


În seara asta s-a întâmplat evenimentul de toamnă al Apple, deci au apărut telefoane noi și tot felul de accesorii. Spre sfârșitul lunii vor fi disponibile și în România, așa că iată și despre ce e vorba, pe scurt.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus

iphone-7-iphone-7-plusAvem baterii un pic mic de tot mai bune (2h în plus la 7, 1h în plus la 7 Plus), camere mai bune (12mp spate cu f/1.8, 7mp față cu f/2.8), display mai bun (cu 25% mai luminos, culori mai aprinse), procesor mai bun (de două ori mai rapid decât iPhone 6), sunet încorporat mai bun (au adăugat un difuzor în plus), sistem de operare mai bun (iOS 10 explicat aici), rezistență la praf și apă (pot fi scufundate la o adâncime de maxim 1m timp de maxim 30 de min), căști cu conector lightning (au renunțat la audio jack), capacitate de stocare mai mare (32GB, 128GB și 256GB).

Watch Series 2

apple-watch-2Avem rezistență la apă (pot fi scufundate până la 50m), GPS încorporat (nu mai ai nevoie de telefon ca să-ți arate distanțe și traseu), modele noi lansate în colaborare cu Nike (detaliile sunt aici), curele din piele în colaborare cu Hermes (detaliile sunt aici), un model nou și alb cu carcasă ceramică (detaliile sunt aici). Există și modelele clasice îmbunătățite, cu carcasă de aluminiu sau oțel și brățări din silicon, cum erau și la prima versiune.

AirPods

airpodsÎn cutiile noilor telefoane vom avea căști cu fir și conector lightning și un adaptor lightning to jack, în cazul în care e nevoie, dar Apple a implementat și ceva tehnologie wireless, așa că din octombrie-noiembrie vor scoate la vânzare aceste AirPods, căști wireless care arată cam dubios. Pe lângă funcția audio au microfoane încorporate și un senzor cu infraroșu care teoretic detectează când sunt introduse în urechi (?!?), durata de viață a bateriilor fiind de 5h. Prețul este de 159$ pe site-ul lor, deci undeva la 250E la noi. Detaliile sunt aici.

Toate noutătile anunțate de Apple

Sunt în înregistrarea evenimentului din seara asta, care este disponibilă aici.

Alexandru Negrea

Alexandru Negrea

General Manager şi trainer la Social Smarts, platformă de cursuri intensive pentru dezvoltarea abilităţilor sociale.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

1 Comment

Comments are closed.