Din nou despre Pokemon GO, de data asta la Digi24

M-a sunat Tudor Muşat zilele trecute, dacă tot mai avem puţin şi sărbătorim sfântul Pokemon, şi mi-a propus să povestim despre jocul cu pricina în emisiunea 24 într-o oră, difuzată în fiecare zi la Digi24, începând cu orele 23:00.

Mi s-a părut o oportunitate bună să ajung la un public care nu mă urmăreşte pe Facebook sau pe blog, iar rezultatul e în înregistrarea de mai jos (de la minutul 34):

Mi se pare important de spus că nu mă mai iau de multă vreme atât de în serios încât să cred că deţin adevăruri absolute, cu atât mai puţin în domeniul în care activez.

Rezultatul e că am devenit o persoană mult mai echilibrată în timp, dar şi că nu-mi plac deloc personajele de genul Oanei Pellea, care găsesc teorii ale conspiraţiei în domenii la care nu se pricep.

Idealist fiind trăiesc cu speranţa că formatorii de opinie realizează responsabilitatea pe care o au şi sunt mai degrabă nişte persoane cu opinii echilibrate, echilibrul în general fiind mult mai sănătos decât extremismul, oricât de pozitiv ar părea el în primă fază.

Publicat de

Alexandru Negrea

General Manager şi trainer la Social Smarts, platformă de cursuri intensive pentru dezvoltarea abilităţilor sociale.

2 comentarii la „Din nou despre Pokemon GO, de data asta la Digi24”

  1. Am citit şi eu despre asta, într-adevăr, e o formă de bază de realitate augmentată, dar tot aşa se cheamă. A evoluat mult conceptul în ultimii ani, probabil că vor apărea aplicaţii foarte tari pe zona asta, rămâne de văzut. Mulţumesc pentru aprecieri

Comentariile sunt închise.