(P) O oportunitate pentru antreprenorii români ambiţioşi – The Venture

Zilele trecute m-am întâlnit cu nişte oameni să-mi povestească despre proiectul Chivas – The Venture, iar la finalul întâlnirii am decis să colaborăm pe partea de promovare online, pentru că merită din plin.

Pe scurt, e vorba despre un proiect global (se desfăşoară în 28 de ţări, printre care şi România), la finalul căruia vor fi premiaţi antreprenorii care aduc, prin afacerile lor, cel mai mare impact pozitiv asupra societăţii.

Începe cu o etapă locală (înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie), jurizată de Andreea Esca, Marius Ghenea, Cristian China Birta şi Tudor Furir, urmată de o etapă internaţională (aprilie – iulie 2016), în care ajung câştigătorii, 20 cele mai bune business-uri din toată lumea.

Prin urmare, dacă ai un business de orice fel, cu produse/servicii în stadiu de prototip (cu impact demonstrabil), sau chiar în variantă finală (cu vânzări semnificative), care să aibă un impact pozitiv asupra societăţii, te invit călduros să aplici în cadrul proiectului şi sper să ajungi până în etapa finală de la Shanghai, unde valoarea premiilor ajunge la câteva sute de mii de dolari.

Şi nu neapărat pentru premiu, cât pentru experienţă în sine, că mi se pare că cele mai multe oportunităţi vin din networking, de fapt. Oricum ar fi, dacă treci de înscriere urmează să se întâmple nişte lucruri bune pentru tine, atât financiar, cât şi spiritual.

E recomandată o trecere în revistă a întrebărilor frecvente (aici), precum şi a condiţiilor de eligibilitate (aici). Succes!

Publicat de

Alexandru Negrea

General Manager şi trainer la Social Smarts, platformă de cursuri intensive pentru dezvoltarea abilităţilor sociale.