(P) Provocarea cool a verii a venit de la Tchibo FOR BLACK’N WHITE


De vreo 7-8 ani colaborez, în cadrul campaniilor de comunicare online, cu diverse companii din România, iar în vara asta am mizat mult pe LIVE-uri în acest context. Tehnologia e tot mai bună, oportunitățile tot mai multe, să le încercăm pe toate.

Luna trecută am fost într-o campanie cu Tchibo, care anul acesta a lansat un nou brand de cafea – Tchibo For Black’N White. Prin această campanie am activat varianta instant a produsului, rezultatul fiind compus din 5 LIVE-uri pe Facebook. Miza era să punem Tchibo în situații inedite, să fie fun și să transmitem mesajul campaniei („Planuieste mai putin, traieste mai mult”), într-un mod cât mai prietenos și surprinzător, adaptat la rețelele sociale, așa că am primit o serie de provocări (cum e cea din imaginea care ilustrează acest articol).

Quick fact
Mesajul important: Tchibo for Black’N White. Cafea din boabe prăjite de 3 ori mai îndelungat pentru un gust intens, cu lapte sau fără.

Două dintre aceste LIVE-uri au ieșit excelent și au trecut împreună de 15000 de vizualizări pe Facebook, așa că le-am pus și mai jos, poate vă pasionează subiectul.

Live dintr-o barcă gonflabilă pe Dâmbovița

Am povestit, împreună cu Cristina Bazavan (mulțumesc!), despre proiecte optimiste și despre lucruri bune în general, că suntem doi idealiști.

Live dintr-o barca gonflabila pe Dambovita (cu Cristina Bazavan) by Tchibo FOR BLACK'N WHITE

Posted by Alexandru Negrea on Tuesday, August 9, 2016

Live de la 60m deasupra orașului

Un apus spectaculos de la 60m înălțime, în centrul orașului. Mulțumiri oamenilor care ne-au ajutat cu accesul pe clădirea ING din București.

LIVE de la 60m deasupra orașului (cu Tchibo FOR BLACK'N WHITE)

Posted by Alexandru Negrea on Monday, August 1, 2016

City Bus, Piscina Urbană și Comana

Celelalte trei LIVE-uri din cadrul campaniei:

Live dintr-un City Bus

Live de la Piscina Urbană

Live de la Parcul de aventură Comana

Rezumatul campaniei, la care a contribuit și Costin, este în clipul de mai jos (pe parcursul live-urilor am fost filmați și de pe margine, așa că avem un making-of).

Despre Tchibo FOR BLACK’N WHITE puteți citi aici, dacă nu ati încercat-o deja.

Alexandru Negrea

Alexandru Negrea

General Manager şi trainer la Social Smarts, platformă de cursuri intensive pentru dezvoltarea abilităţilor sociale.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.