Bitdefender

Despre mine


Pe scurt, sunt unul dintre cei mai cunoscuţi consultanţi în social media din România şi sigur vrei să lucrezi cu mine sau nu o ştii încă. Pentru o descriere detaliată te invit să citeşti povestea de mai jos. Mulţumesc!


Cine sunt

Am 34 de ani şi sunt pe net din 1999. Îmi plac toate obiectele al căror nume începe cu smart, dar am o mică pasiune şi pentru ceasurile clasice de mână. Îmi place să călătoresc în locuri însorite, fără listă cu obiective turistice de bifat.

Nu cred în normele sociale din moşi-strămoşi, mi se pare că cele mai multe dintre ele sunt depăşite complet de vremurile în care trăim, dar cred în diplomaţie şi eleganţă, atât personal cât şi profesional.

Facebook | Linkedin | Instagram | Twitter

Ce fac

Am început să scriu pe un blog personal în 2006, când fenomenul nu era foarte cunoscut în România. La sfârşitul anului 2010 m-am angajat la Banca Comercială Română ca Social Media Manager, iar în martie 2013 am trecut în agenţie – am coordonat un departament de Facebook Marketing în cadrul Spada.

Pentru că mi-a plăcut foarte mult domeniul, în 2012 am început să organizez cursuri de marketing şi comunicare în social media, cursuri pe care le-au absolvit, în ultimii cinci ani, peste 500 de companii din România şi care sunt recunoscute în toată ţara.

În 2018 am primit premiul de excelență pentru educație în marcom, din partea IAA România.

În paralel ofer şi consultanţă sau cursuri interne companiilor care îşi doresc o experienţă personalizată pe nevoile lor.

Cum mă poţi contacta

Dacă nu ne cunoaştem încă, mă poţi contacta oricând la alexandru.negrea@gmail.com şi stabilim o întâlnire. Sau trage-mă de mânecă la următoarea conferinţă dedicată mediului online.

Recomandări

Daca vrei sa inveti mai multe despre Facebook, Alex e omul cu care trebuie sa vorbesti. E persoana cu care discut eu cand am nevoie sa stiu ultimele modificari in platforma Facebook (si lucrurile se schimba foarte des in ultima vreme). Chiar daca stiu bine ce se intampla pe FB, prefer sa imi trimit prietenii la cursurile lui Alex, pentru ca informatia e structurata, clar prezentata, rezultatele fiind mai bune decat daca as sta eu o ora sa incerc sa povestesc cuiva ce si cumBobby Voicu (Co-founder, Mavenhut)

Alex este unul dintre primii bloggeri romani care au mizat pe dezvoltarea blogosferei si a social media. Atent la detaliile din domeniu si implicat in dezvoltarea efectiva a blogurilor, a reusit inca din primii ani ai blogging-ului in Romania sa isi faca cunoscut numele. Trecerea de la freelancer la social media manager l-a determinat sa aprofundeze si mai mult intregul fenomen al social media, fiind astazi unul din partizanii Facebook in RomaniaCristian Manafu (consultant Social Media)

Daca este un om care e mereu cu un pas inaintea celorlalti la noutatile in social media acesta este Alex Negrea. Insa nu viteza il recomanda, desi aceasta e un mare atu in epoca digitala, ci cunoasterea detaliata a tuturor aspectelor legate de mediile pe care le propovaduieste. Onlineul nu este un mediu facil si in relatia cu acesta bagajul de know-how pe care Alex il aduce poate fi extrem de util oricarei companii care doreste sa faca lucrurile cum trebuie in mediul onlineBogdana Butnar (Head of Strategy, Poke London)