Despre Alexandru Negrea

Geek. Sunt pe net din 1999. Construiesc și promovez servicii și produse digitale de peste 10 ani, iar în 2015 am înființat Social Smarts, companie de cursuri, webinarii și consultanță pe teme de marketing și comunicare în social media.

În 2012 am creat primul curs intensiv de social media din România, cu peste 1500 de absolvenți în prezent și un premiu pentru excelență în educație din partea IAA România.

Facebook | Linkedin | Instagram

Gama de servicii oferite de Social Smarts este formată din cursuri publice, cursuri interne și consultanță strategică, toate destinate companiilor care își doresc să comunice mai eficient în social media.

În 2020 am deschis Saga Space, împreună cu doi prieteni – spații creative și soluții complete pentru următoarele tale cursuri, webinarii, transmisiuni live, turnee de gaming, podcasturi sau evenimente private în centrul orașului.

Cum mă poţi contacta

Sunt disponibil oricând la alexandru.negrea@gmail.com. Stabilim o întâlnire, bem o cafea și vedem dacă găsim o formă de colaborare.

Recomandări

Dacă vrei să înveți mai multe despre Facebook, Alex e omul cu care trebuie să vorbești. E persoana cu care discut eu când am nevoie să știu ultimele modificări din platformă (și lucrurile se schimbă foarte des în ultima vreme). Chiar dacă știu bine ce se întâmplă pe Facebook, prefer să îmi trimit prietenii la cursurile lui Alex, pentru că informația e structurată, clar prezentată, rezultatele fiind mai bune decât dacă aș sta eu o oră să încerc să povestesc cuiva ce și cum – Bobby Voicu (Co-founder, Mavenhut)

Alex este unul dintre primii bloggeri români care au mizat pe dezvoltarea social media. Atent la detaliile din domeniu și implicat în dezvoltarea efectivă a blogurilor, a reușit încă din primii ani ai blogging-ului în România să își facă cunoscut numele. Trecerea de la freelancer la social media manager l-a determinat să aprofundeze și mai mult întregul fenomen al social media, fiind azi unul din partizanii Facebook în România – Cristian Manafu (consultant Social Media)

Dacă este un om care e mereu cu un pas înaintea celorlalți la noutățile în social media acesta este Alexandu Negrea. Însă nu viteza îl recomandă, deși acesta e un mare atu în epoca digitală, cu cunoașterea detaliată a tuturor aspectelor legate de mediile pe care le propovăduiește. Online-ul nu este un mediu facil și, în relația cu acesta, bagajul de know-how pe care Alex îl aduce poate fi extrem de util oricărei companii care dorește să facă lucrurile cum trebuie – Bogdana Butnar (Head of Strategy, Poke London)