Odă pantofilor cu toc din toată lumea

Mi-au spus nişte prietene că pantofii cu toc sunt incofortabili. Le-am pus să jure pe roşu că nu vor renunţa niciodată la a purta pantofi cu toc din când în când, pentru că şi aşa am insomnii, nu cred că aş putea să mai suport încă o dramă în viaţa mea.

Serios vorbind, eu nu cunosc o imagine mai erotică decât o femeie goală pe tocuri. Îndoctrinare, marketing (I should know, right?), nu-mi pasă de data asta, linia piciorului cocoţat pe toc e cea mai bună poveste pe care o poţi spune într-un dormitor.

Paula Negrea se bucură de acest nume de impact în mediul online românesc, deşi nu suntem rude. Mi-e şi prietenă bună, că nu se putea altfel, iar ştirea e că a fost atât de impresionată de acest fetish al meu, încât mi-a promis că nu o să permită lumii să dea uitării pantofii cu toc. Şi s-a apucat de treabă.

Password – Lumea la picioare e un business de pantofi de damă făcuţi la comandă, lansat ieri în atmosferă, pe care o să-l susţin cum pot, fără să cer nimic în schimb.

Succes, Paula! Abia aştept să-ţi recunosc pantofii… you know.

foto via Shutterstock

Publicat de

Alexandru Negrea

Fondator și trainer la Social Smarts, platformă de cursuri intensive pentru dezvoltarea abilităţilor sociale.

Un comentariu la „Odă pantofilor cu toc din toată lumea”

  1. Sunt maxim de acord cu tine inclusiv la capitolul insomnii. Am terminat o facultate tehnica si dupa ce ca erau putine fete, puteau fi confundate lejer cu baietii din punct de vedere vestimentar: bluze largi, blugi, pantofi sport. Si acuma am 2 mari cosmaruri: ca eram in liceu si uitam sa-mi fac tema, sau ca in general eram in facultate :)))

Comentariile sunt închise.